Nyhet om Escowas Pro2 XL

Nyhet Pro2 XL

Med Pro2 XL tar vi ytterligare ett steg mot en bättre värld. Pro2 XL blir vår första inbyggnadskylare med miljövänlig gas. Inför det nya regelverket tar vi en helhjärtat satsning på miljögas. Läs mer om Pro2 XL.

Läs hela artikeln här
Nyhet om Escowas reklamfilm

Nyhet om film

Under hösten har vi gjort en film om oss och våra produkter. Självklart är vi omåttligt stolta över resultatet så klicka in på nyheten och följ länken till filmen.

Läs hela artikeln här
Nyhetsbanner Lom Evo

Lom Evo nyhet

Med Lom EVO har vi tagit det bästa vi har från vår samlade erfarenhet om kranpelare. Resultatet är en evolution av stil och funktion. Vi har kombinerat en stram nordisk design med användarvänlighet och fokus på Horeca-sektorn.

Läs hela artikeln här
ted video banner

Se TED's film om vatten

Mia Nacamulli på TED berättar om vikten av att dricka vatten, och rätt mängd vatten. Vad har hydrering för funktion för vår kropp och hur påverkar vattenintaget oss i vår vardag? Kolla på den här korta och mycket intressanta filmen från TED.

Läs hela artikeln här
Katalog 2016

Escowas nya katalog finns ute nu

Vi har omsorgsfullt jobbat med att få vår nya katalog att andas den kvalitet och kärlek för produkterna som vi vill förmedla i allt vi gör. Med vår nya katalog vill vi kommunicera vårt 30-årsjubileum med lite guldkant på tillvaron. Här kan ni läsa om nyheter, artiklar och självklart alla våra produkter. Vi har också inkluderat tekniska måttritningar och mer information om tekniken bakom våra omtyckta vattenlösningar.

Läs hela artikeln här
Tapptorn Carnival köksmiljö

Lansering av tapptorn Carnival

Escowa lanserar en ny tappkran på den svenska marknaden. Med vårt elektroniska tapptorn Carnival öppnar vi upp för ett nytt formspråk samtidigt som vi gör det enklare för kontor, restauranger och storkök att tappa upp kylt vatten med färdigdefinerade mängder.

Läs hela artikeln här

Sidor