Om Escowa

Vi är Nordens största producent av kundanpassade dricksvattenautomater och brinner helhjärtat för det vi gör! Escowa har sitt ursprung som småskalig aktör i kaffe-branschen där man snart upptäckte att det saknades ett bra alternativ till kaffe och te på jobbet.

1986 blev idén verklighet då företaget tillverkade det egenproducerade kylaggregat som skulle bli hjärtat i företagets nya affärsidé; - kallt kolsyrat vatten i tåliga automater för kontor och offentliga miljöer. Sedan dess har företaget vuxit och stiliserat sin vision om bra vatten på arbetsplatsen.

Idag arbetar vi uteslutande med vatten och har koncentrerat produktion, inköp, support, administration, lager och försäljning till våra lokaler i Vallentuna, där vi också har nära till de stora logistikrutterna.

"Fler kommer att förstå friskt vattens goda påverkan på arbetsmiljön"

Escowas VD heter Mattias Källemyr och driver företaget med en stark framtidstro.

"Jag är övertygad om att fler kommer att förstå friskt vattens goda påverkan på arbetsmiljön" säger Mattias i ett pressmeddelande angående vattens positiva effekter på arbetsplatsen.

Vi har också fått ett flertal utmärkelser och certifieringar som vi är mycket stolta över. Bland annat röstades vi fram till Årets Gasell av Dagens Industri.

utöver det är vi AAA rankade, ISO-certifierade och stödjer Plan Sverige i deras verksamhet.