Röster om våra vattenlösningar

Våra vattenautomater används över hela landet. På välkända krogar och konferenshotell, i fabriker, industrier och i mässhallar.

Vi syns bredvid kaffeautomater på banker och i receptioner och det är med stolthet som vi till och med kan erbjuda akutmottagningar och sjukhus en vattenlösning trots hårda restriktioner om smittbegräsningar.

Vi har Sveriges största utbud av lösningar och kundanpassade automater. Några av våra kunder och nöjda referenser kan du se nedan. Är du också intresserad av en vattenautomat på kontoret som en god service till kunder, besökare och personal? Kontakta oss för mer information!

Pronomic referensKallt kolsyrat vatten har snabbt blivit en självklarhet i vår kontorsmiljö och är nu ett naturligt komplement till vår kaffeautomat.

Kjell Jansson, Pronomic AB - Stockholm

Sturebadet referensNär damernas omklädningsrum renoverades försökte vi skapa härliga utrymmen för skönhetsvård och avkoppling. Aquatonade kulörer, skimrande textilier, kalksten, kallt kolsyrat vatten i vattenautomaterna och frostat glas skapar en karaktär av lyxig fräschör som känns igen från Sturebadets hjärta, själva badet.

Carina Wikström, Sturebadet - Stockholm

Clarion referensVi är glada att kunna erbjuda våra gäster både naturellt och kolsyrat vatten, från dryckesfontäner som både är snygga och driftsäkra.

Björn Hermansson, Clarion Hotels, Stockholm

Sophiahemmet referensVi värnar om våra patienter i alla avseenden och att ha vattenkylare som fyller kraven på prestanda och hygien är viktigt för trivseln i våra väntrum.

Personalen på Aleris Röntgen, Sophiahemmet - Stockholm

Mekonomen referensDet är ett smidigt sätt att erbjuda ett miljövänligt alternativ till kaffe för våra kunder som väntar på att hämta ut sin bil.

Michael Wallin, Mekonomen - Upplands Väsby

Scandic referensVi vill alltid se till att våra gäster trivs och mår bra och vi vet att fräscht vatten är uppskattat av våra besökare, oavsett i vilket sammanhang man besöker hotellet dessutom känns det fantastiskt för oss som företag att slippa transportera runt vatten i lastbilar runt om i Sverige.

Thomas Fankl, Scandic Hotels - Stockholm

Powergym referensFör våra kunder är det en självklarhet att ha tillgång till friskt, kallt vatten. Att vi kunde slå ett slag för miljön med en fast installerad vattenkylare gjorde valet enkelt.

Powerclub Gym, Marko Hoikkala - Stockholm